5 σημαντικοί λόγοι για να γυμνάζεστε με Personal Trainer

1.Ο Personal Trainer ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες προπονητικές μεθόδους και τεχνικές ασκήσεων.γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί τον καινούργιο εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής.Το πιο σημαντικό όμως,είναι ότι ενσωματώνει όλα αυτά τα στοιχεία στα προγραμμά σας, κι εσείς κερδίζετε χρόνο και αποφεύγτε παρανοήσεις γύρω απο τη προπόνηση.
2.Θα σας βοηθήσει να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας και να μην τραυματιστείτε,σχεδιάζοντας ένα εξατομικευμένο,συστηματικό και στοχευμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
3.Η σωστή τεχνική εκτέλεση της άσκησης είναι το πιο σημαντικό σημείο στη προπόνηση γιατί μόνο έτσι μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα και ελαχιστοποιούνται οι τραυματισμοί.Ο Personal Trainer γνωρίζει τη σωστή στάση και εξασφαλίζει ότι κατά την προπόνηση σας θα έχετε τις κατάλληλες ανατομικά θέσεις.
4.Ο Personal Trainer είναι προπονητής ,παρακινητής και εκπαιδευτής για τους πελάτες του.Σε κάθε προπόνηση θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις γενικές σας γνώσεις όσον αφορά στην άσκηση,αλλα και πιο συγκεκτιμένα,στο ποιές είναι οι φυσιολογικές αντιδράσεις και προσαρμογές του σώματος στις απαιτήσεις της άσκησης.
5.ο Personal Trainer θα μετατρέψει μια βαρετή και κουραστική ώρα στο γυμναστήριο σε μια ευχάριστη και απολαυστική προπόνηση.Εσείς δεν έχετε παρά αφοσιωθείτε στην προσπάθεια που έχετε να κάνετε.

Advertisements

About kaggelopoulos

personal trainer
This entry was posted in kyriakosstrength and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s